Excelent Trans - Excelenţă în transporturi.
+4 0743 899 485 (Luni - Vineri între 8:00 - 16:00)
office@excelent-trans.ro

EXCELENT TRANS

despre noi

Deţinem un parc auto format din:

  • 68 mijloace de transport de persoane;
  • 18 autocamioane cu semiremorca mega, 100mc, 24 tone sarcină utilă;
  • 11 autocamioane cu semiremorca normala, 90mc, 24 tone sarcină utilă.

Excelenţă în transporturi.

Societatea EXCELENT TRANS a fost înfiinţată în februarie 2006, având ca obiect principal de activitate transportul de persoane, cât şi transportul de marfă.

Oferim servicii de transport de persoane şi transport internaţional de marfă în cele mai bune condiţii. Atuurile ce definesc EXCELENT TRANS sunt: servicii complete, seriozitate, siguranţă, flexibilitate, punctualitate şi profesionalismul.

Obiectivul nostru este încadrarea într-un standard înalt al calitaţii serviciilor prestate, având flexibilitate la a satisface exigenţele clienţilor şi la schimbările continue de pe piaţă.

În prezent, EXCELENT TRANS a ajuns la un număr de 90 angajaţi şi se află într-o continuă dezvoltare atât pe plan local cât şi pe plan extern. Principiile fundamentale ale activităţii desfăşurate sunt siguranţa călătorului şi siguranţa în trafic.

Pe viitor, compania noastră intenţionează asigurarea unor servicii complete clienţilor şi dezvoltarea activităţii transportului de persoane, care să contribuie la sporirea eficienţei şi la creşterea continuă a locurilor de muncă şi a numărului de curse efectuat zilnic.


Condiţii excelente de muncă şi salarii atractive. vino în echipă !